Hoi!

Ik ben Leon, leuk je te ontmoeten! Rauwworks is mijn fotografiebedrijf waarmee ik me specialiseer in het fotograferen van klassieke en unieke auto’s en alles daaromheen.

Ik ben eigenlijk opgeleid als automotive engineer en heb altijd al een liefde gehad voor klassieke auto’s. Daarom ben ik vanuit mijn opleiding doorgerold in het ontwikkelen van technische upgrades voor klassieke auto’s en het reproduceren van niet langer verkrijgbare onderdelen.

Mijn liefde voor fotografie begon al op jonge leeftijd. Vanaf mijn eerste foto, van een pinguïn in diergaarde Blijdorp, ben ik altijd bezig geweest met foto’s en camera’s.

Nu heb ik met Rauwworks mijn twee passies samengebracht, het fotograferen van klassieke auto’s en alles daaromheen! Als commercieel autofotograaf leg ik klassieke voertuigen tot in de kleinste details vast, buiten of in de studio. Maar ook op jouw evenement of rallye weet ik de mooiste momenten op de gevoelige plaat vast te leggen.

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor die ene advertentie, ter promotie van jouw bedrijf op social media, een bedrijfsreportage, het vastleggen van jouw evenement, om een auto te verkopen of wil je samenwerken voor een project? Vanuit Houten, Utrecht neem ik opdrachten aan uit het hele land en daarbuiten. Mijn details vind je op de contact pagina.

Cheers!

Leon